Shkurt 26, 2022 09:12 CET

Burgjet Izraelite dhe gjendja e palestinezëve Gjendja e rënduar në burgjet izraelite i ka detyruar të burgosurit palestinezë që herë pas here të futen në grevë urie për të kërkuar të drejtat e tyre minimale.

Tags