Gusht 02, 2022 20:44 CET

NATO ka bërë ndërhyrje të shumta në vende të ndryshme të botës. Në të gjitha rastet operacionet e saj dhe kryesisht rezultati i këtyre operacioneve ka rezultuar në disfatë dhe dështim total.

Tags