Shtator 08, 2022 14:53 CET

Lufta e vazhdueshme midis Rusisë dhe Ukrainës ka ngritur - edhe një herë - shqetësime për laboratorët biologjikë të financuar nga Pentagoni në Ukrainë.

Tags