• Jemenasit konfiskojnë dy anije luftarake të sauditëve

  Nëntor 19, 2019 09:03

  Ushtria e Jemenit ditën e hënë njoftoi bllokimin dhe konfiskimin e dy anijeve luftarake të koalicionit saudit në portin Hudejda.

 • Para se të bëhet vonë, largohuni nga Jemeni!

  Nëntor 04, 2019 16:11

  Ky ishte paralajmërimi i fundit i Sanasë ndaj Sudanit duke kërkuar largimin e këtij vendi nga koalicionit agresor i Arabisë Saudite ndaj popullit jemenas.

 • Më shumë se 17 milion pelegrinë morën pjesë në ceremoninë e Arbainit të imam Huseinit(as)

  Tetor 21, 2019 10:00

  Prefektura e Qerbelasë njoftoi se numri i pelegrinëve që sivjet morën pjesë në ceremoninë e Arbainit të imam Huseinit(as) ka kaluar numrin e 17 milion njerëzve.

 • Ceremonia e Arbainit në Londër

  Tetor 21, 2019 10:00

  Ceremonia e Arbainit për martirizimin e imam Huseinit (as), është organizuar në shumë qytete të vendeve evropiane si në Britani, Ukrainë, Bjellorusi, Slloveni dhe Rusi.

 • Magneti (10) (Mikpritja)

  Tetor 20, 2019 08:50

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Presidenti iranian falënderon autoritetet fetare dhe shtetërore dhe popullore të Irakut për organizimin e marshit të Arbainit Husejnit

  Tetor 20, 2019 15:48

  Presidenti i Republikës Islamike të Iranit me anë të një mesazhi dërguar për presidentin dhe kryeministrin e Irakut, ka falënderuar kontributin dhe punën e popullit dhe të autoriteteve shtetërore dhe fetare të Irakut për garantimin e sigurisë së plotë dhe krijimin e kushteve të përshtatshme për vizitorët e Arbainit të Imam Husejnit (a.s.).

 • Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (5)

  Tetor 20, 2019 11:22

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit

 • Magneti (9) (Pagesa e Parave)

  Tetor 19, 2019 16:47

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Garda Revolucionare: Marshimi i Arbainit është simboli i unitetit të myslimanëve

  Tetor 19, 2019 21:34

  Miliona pelegrinë, përfshirë më shumë se 3,5 milion iranianë, kaluan kufijtë e Irakut për rreth 15 ditë për të shkuar në Qerbela, ku ndodhet mauzoleu i shenjtë i Imam Huseinit, imami i tretë i myslimanëve shi'itë dhe nipi i Profetit të madh të Islamit (s.a.v.s).