• Iran, edhe një ditë tjetër pa viktima nga virusi Korona

  Iran, edhe një ditë tjetër pa viktima nga virusi Korona

  Qershor 19, 2022 14:35

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.757 persona të infektuar me virusin Korona ndërkohë që gjatë 24 orëve të fundit nuk është shënuar asnjë rast vdekje nga virusi Korona. Numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.363 persona.

 • Iran, 2 persona humb jetën nga virusi Korona

  Iran, 2 persona humb jetën nga virusi Korona

  Qershor 18, 2022 14:44

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.597 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 2 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.363 persona.

 • Iran, 1 person humb jetën nga virusi Korona

  Iran, 1 person humb jetën nga virusi Korona

  Qershor 17, 2022 16:05

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.523 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 1 personi gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.361 persona.

 • Iran, 3 persona humbin jetën nga virusi Korona

  Iran, 3 persona humbin jetën nga virusi Korona

  Qershor 16, 2022 13:39

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.367 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 3 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.360 persona.

 • Iran, 4 persona humbin jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Iran, 4 persona humbin jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Qershor 15, 2022 14:38

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.221 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 4 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.357 persona.

 • Rritje 100% e infektimeve të koronës në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Rritje 100% e infektimeve të koronës në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Qershor 15, 2022 06:18

  Emiratet e Bashkuara Arabe kanë njoftuar një rritje 100 për qind të numrit të personave të infektuar me koronavirus në vend dhe kanë bërë thirrje për respektimin e parimeve higjienike.

 • Iran, 1 person humb jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Iran, 1 person humb jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Qershor 14, 2022 14:39

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.234.042 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 1 personi gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.353 persona.

 • Iran, 2 persona humbin jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Iran, 2 persona humbin jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Qershor 13, 2022 14:22

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.233.880 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 2 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.352 persona.

 • Iran, 1 persona humbin jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Iran, 1 persona humbin jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Qershor 12, 2022 14:15

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.233.688 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 1 personii gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.350 persona.

 • Iran, 6 persona humbin jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Iran, 6 persona humbin jetën nga virusi Korona, janë dhënë mbi 150 milionë doza të vaksinës

  Qershor 11, 2022 14:01

  Zëdhënësja e Ministrisë së Shëndetësisë së Iranit deklaroi se deri më tani janë regjistruar 7.233.528 persona të infektuar me virusin Korona dhe me vdekjen e 6 personave gjatë 24 orëve të fundit, numri i vdekjeve të shkaktuara nga virusi Korona në Iran ka shkuar në 141.349 persona.