• Urim për ditëlindjen e Imam Huseinit (as)

  Urim për ditëlindjen e Imam Huseinit (as)

  Mars 27, 2020 20:13

  Nesër Irani Islamik feston ditëlindjen e Imam Huseinit (as), imamit të tretë të myslimanëve shi'itë të botës.

 • Më shumë se 17 milion pelegrinë morën pjesë në ceremoninë e Arbainit të imam Huseinit(as)

  Më shumë se 17 milion pelegrinë morën pjesë në ceremoninë e Arbainit të imam Huseinit(as)

  Tetor 21, 2019 10:00

  Prefektura e Qerbelasë njoftoi se numri i pelegrinëve që sivjet morën pjesë në ceremoninë e Arbainit të imam Huseinit(as) ka kaluar numrin e 17 milion njerëzve.

 • Magneti (10) (Mikpritja)

  Magneti (10) (Mikpritja)

  Tetor 20, 2019 08:50

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (5)

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (5)

  Tetor 20, 2019 11:22

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit

 • Magneti (9) (Pagesa e Parave)

  Magneti (9) (Pagesa e Parave)

  Tetor 19, 2019 16:47

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Garda Revolucionare: Marshimi i Arbainit është simboli i unitetit të myslimanëve

  Garda Revolucionare: Marshimi i Arbainit është simboli i unitetit të myslimanëve

  Tetor 19, 2019 21:34

  Miliona pelegrinë, përfshirë më shumë se 3,5 milion iranianë, kaluan kufijtë e Irakut për rreth 15 ditë për të shkuar në Qerbela, ku ndodhet mauzoleu i shenjtë i Imam Huseinit, imami i tretë i myslimanëve shi'itë dhe nipi i Profetit të madh të Islamit (s.a.v.s).

 • Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (4)

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (4)

  Tetor 19, 2019 21:18

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit

 • Magneti (8) (Shërbimet Mjekësore)

  Magneti (8) (Shërbimet Mjekësore)

  Tetor 19, 2019 06:45

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Zemrat pa kufi (13): Unë dhe rruga Husejnite (2)

  Zemrat pa kufi (13): Unë dhe rruga Husejnite (2)

  Tetor 19, 2019 15:06

  Dokumentari "Reflektimi i Trupave është një program dokumentar në 20 pjesë të shkurtra i cili është përgatitur nga grupi medial "40th DAY" dhe nga grupi i kulturës dhe mësimeve islame që ka për qëllim prezantimin e ceremonisë së marshit të Arbainit Husejnit dhe inkurajimin e njerëzve për pjesëmarrja në këtë ngjarje të madhe.