• Ngushëllime për Arbainin Huseinian, Irani Islamik zhytet në zi dhe matem

  Tetor 19, 2019 08:11

  Irani islamik, në natën e Arbainit Huseinian, që shënon të dyzetat e martirizimit të Imam Huseinit (as), Imami i tretë i myslimanëve shi'itë të botës dhe shokëve të tij besnikë, është zhytur në zi dhe matem.

 • Ceremonia madhështore e Arbainit të imam Huseinit (as)

  Tetor 19, 2019 08:11

  Sot më 20 Sefer i vitit 1441 hixhri kameri, që përkon me 19 tetor 2019, është Arbaini i martirizimit të Imam Huseinit (as) dhe i shokëve të tij besnikë, në shkretëtirën e Qerbelasë në Irak. Miliona pelegrinë nga e gjithë bota, përfshirë Republikën Islamike të Iranit, në këtë ditë shkojnë në qytetin Qerbela në Irakun jugor për të marrë pjesë në ceremonitë e Arbainit Huseinian.

 • Dita e nesërme, Arbaini Husejnit, tubimi më i madh në botë

  Tetor 18, 2019 21:38

  Dita e nesërme (e shtunë) data 20 e muajit safar të vitit 1441 hixhri kameri që përkon me 19 tetor 2019, është Arbaini (të dyzetat) e martirizimit të Imam Husejnit (a.s.) dhe të shokëve të tij besnikë në fushën e Qerbelasë.

 • Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (3)

  Tetor 18, 2019 21:14

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit

 • Zemrat pa kufi (12): Unë dhe rruga Husejnite (1)

  Tetor 18, 2019 15:03

  Dokumentari "Reflektimi i Trupave është një program dokumentar në 20 pjesë të shkurtra i cili është përgatitur nga grupi medial "40th DAY" dhe nga grupi i kulturës dhe mësimeve islame që ka për qëllim prezantimin e ceremonisë së marshit të Arbainit Husejnit dhe inkurajimin e njerëzve për pjesëmarrja në këtë ngjarje të madhe.

 • Magneti (7) (Qëndrimi dhe Pushimi)

  Tetor 18, 2019 08:41

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (2)

  Tetor 17, 2019 21:11

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit

 • Zemrat pa kufi (11): Shërbyesi i Husejnit në shërbim të vizitorëve (2)

  Tetor 17, 2019 15:00

  Dokumentari "Reflektimi i Trupave është një program dokumentar në 20 pjesë të shkurtra i cili është përgatitur nga grupi medial "40th DAY" dhe nga grupi i kulturës dhe mësimeve islame që ka për qëllim prezantimin e ceremonisë së marshit të Arbainit Husejnit dhe inkurajimin e njerëzve për pjesëmarrja në këtë ngjarje të madhe.