• Italia nuk u lejon futjen udhëtarëve nga Amerika

  Korrik 05, 2020 07:48

  Pas shtimit të rasteve të koronovirusit në Amerika, Italia nuk ka lejuar udhëtarët e një avioni amerikan që të futen në territorin e Italisë.

 • Vatikani i dorëzon notë protesta ambasadorëve të Amerikës dhe regjimit sionist

  Korrik 02, 2020 13:31

  Qeveria e Vatikanit ka thirrur në prezencë ambasadorin e regjimit sionist dhe të Amerikës dhe u ka dërguar atyre një notë protesta kundër planit për pushtimin e 30% të tokave të Bregut Perëndimor në Palestinë.

 • Kërkohet zgjidhje diplomatike për krizën në Libi

  Qershor 28, 2020 07:51

  Kryeministri i Italisë dhe kryeministri i qeverisë së pajtimit kombëtar kanë theksuar zgjidhje e krizës së Libisë nëpërmjet rrugëve diplomatike.

 • "Jelekët portokalli" në sheshin e Milanos pa distanca dhe maska sigurie, do gjobiten

  May 31, 2020 12:41

  Qindra njerëz u mblodhën mëngjesin e të shtunës në "Piazza Duomo" në Milano pa asnjë distancë sigurie dhe në shumë raste pa maska ose me maskat që i mbanin të ulura poshtë fytyrës.

 • Hamasi falënderon parlamentin italian

  May 24, 2020 09:09

  Hazem Kasem zëdhënës i Hamasit ka falënderuar 70 deputetë të parlamentit të Italisë të cilët kanë kundërshtuar planin e regjimit sionist për aneksimin e Bregut Perëndimor të Lumit Jordan ( BPLJ).

 • Italia me masa të reja për hapjen e kufijve

  May 17, 2020 07:25

  Në orët e vona të natës duke u gdhirë mëngjesi i 16 majit qeveria italiane ka aprovuar një dekret të ri ligjor me masa urgjente në përballimin e pandemisë Covid-19.

 • Shtohet numri i të sëmurëve nga Covid-19 në Itali

  May 14, 2020 07:42

  Numri i të vdekurve nga koronavirusi i ri (COVID-19) në Itali ka shkuar në 31.106, me 195 viktima të konfirmuara në 24 orët e fundit.

 • Covid-19 nuk largohet, shtohen viktimat në Itali dhe Spanjë

  May 06, 2020 19:30

  Italia vazhdon luftën e saj kundër pandemisë në fazën 2 e cila vazhdon të kufizojë lirinë e lëvizjes tek qytetarët duke lejuar hapjen graduale të disa aktiviteteve.