• Më shumë se 17 milion pelegrinë morën pjesë në ceremoninë e Arbainit të imam Huseinit(as)

  Tetor 21, 2019 10:00

  Prefektura e Qerbelasë njoftoi se numri i pelegrinëve që sivjet morën pjesë në ceremoninë e Arbainit të imam Huseinit(as) ka kaluar numrin e 17 milion njerëzve.

 • Magneti (10) (Mikpritja)

  Tetor 20, 2019 08:50

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (5)

  Tetor 20, 2019 11:22

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit

 • Magneti (9) (Pagesa e Parave)

  Tetor 19, 2019 16:47

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Garda Revolucionare: Marshimi i Arbainit është simboli i unitetit të myslimanëve

  Tetor 19, 2019 21:34

  Miliona pelegrinë, përfshirë më shumë se 3,5 milion iranianë, kaluan kufijtë e Irakut për rreth 15 ditë për të shkuar në Qerbela, ku ndodhet mauzoleu i shenjtë i Imam Huseinit, imami i tretë i myslimanëve shi'itë dhe nipi i Profetit të madh të Islamit (s.a.v.s).

 • Nasrallah: Armiqtë shqetësohen kur shikojnë e marshimin e miliona njerëzve në Qerbela

  Tetor 19, 2019 21:32

  Sekretari i përgjithshëm i Hezbollahut theksoi: "Prania e miliona njerëzve në Qerbela është e pashembullt në histori, dhe Shtetet e Bashkuara, sionistët, arrogantët dhe tiranët në të gjithë botën janë në ankth kur shohin marshimin e miliona njerëzve në Qerbela".

 • Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit (4)

  Tetor 19, 2019 21:18

  Video-klip special për marshin e Arbainit Husejnit

 • Magneti (8) (Shërbimet Mjekësore)

  Tetor 19, 2019 06:45

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Zemrat pa kufi (13): Unë dhe rruga Husejnite (2)

  Tetor 19, 2019 15:06

  Dokumentari "Reflektimi i Trupave është një program dokumentar në 20 pjesë të shkurtra i cili është përgatitur nga grupi medial "40th DAY" dhe nga grupi i kulturës dhe mësimeve islame që ka për qëllim prezantimin e ceremonisë së marshit të Arbainit Husejnit dhe inkurajimin e njerëzve për pjesëmarrja në këtë ngjarje të madhe.

 • Xhahangiri: Arbaini Husejnit, manifestim i unitetit dhe solidaritetit të botës islame

  Tetor 19, 2019 14:38

  Zv/presidenti i parë i Republikës Islamike të Iranit në takim me kryebashkiakun e provincës Naxhaf të Irakut, deklaroi se pjesëmarrja e miliona besimtarëve myslimanë dhe të feve të tjera që kanë ardhur nga vende të tjera dhe tubimi i tyre brenda një periudhe të shkurtë kohor, është manifestim i miqësisë, solidaritetit dhe unitetit të botës islame.