• Magneti (8) (Shërbimet Mjekësore)

  Magneti (8) (Shërbimet Mjekësore)

  Shtator 17, 2022 09:54

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Magneti (9) (Pagesa e Parave)

  Magneti (9) (Pagesa e Parave)

  Shtator 17, 2022 09:54

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Lideri Suprem: Ngjarja e mrekullueshme e marshimit vjetor të miliona njerëzve në Arbain tregon vullnetin e Zotit

  Lideri Suprem: Ngjarja e mrekullueshme e marshimit vjetor të miliona njerëzve në Arbain tregon vullnetin e Zotit

  Shtator 17, 2022 20:17

  Lideri Suprem i Revolucionit Islamik Ajetollah Khamenei ka vlerësuar ceremonitë e mbajtura si pjesë e përkujtimit vjetor të Arbainit, duke përfshirë marshimin vjetor të miliona njerëzve drejt qytetit të shenjtë irakian të Qerbelasë.

 • Njëzet milionë pelegrinë kremtojnë Arbainin në Qerbela në homazh ndaj sakrificës së Imam Huseinit

  Njëzet milionë pelegrinë kremtojnë Arbainin në Qerbela në homazh ndaj sakrificës së Imam Huseinit

  Shtator 17, 2022 20:14

  Njëzet milionë pelegrinë janë mbledhur në qytetin e shenjtë irakian të Qerbelasë për të shënuar Arbainin, një ngjarje vjetore që shënon ditën e 40-të pas martirizimit të Imam Huseinit (a.s), Imamit të tretë të myslimanëve shi'itë.

 • Magneti (10) (Mikpritja)

  Magneti (10) (Mikpritja)

  Shtator 17, 2022 09:54

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".

 • Magneti (6) (Siguria)

  Magneti (6) (Siguria)

  Shtator 16, 2022 18:12

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY"...

 • Magneti (7) (Qëndrimi dhe Pushimi)

  Magneti (7) (Qëndrimi dhe Pushimi)

  Shtator 16, 2022 18:12

  Dokumentari "Magneti" është një dokumentar i përgatitur në disa edicione me temë kryesore "Arbainin e Imam Husejnit (a.s.) dhe transmetohet për ta prezantuar këtë ngjarje madhështore me gjuhë të thjeshtë për publikun botëror, si për myslimanët ashtu për jomyslimanët, në mënyrë të intervistave të zhvilluara me vizitorët që kanë marrë pjesë në marshin e Arbainit Husejnit në Irak. Ky program është përgatitur nga grupi medial "40th DAY".