• OKB: 20 milionë jemenas po përballen me uri dhe virusin Korona

  Qershor 05, 2020 15:03

  Programi i OKB për Zhvillim ka paralajmëruar se mbi 20 milionë qytetarë jemenas po përballen me urinë e vazhdueshme dhe me përhapjen e virusit Korona.

 • Iran, 63 vdekje dhe 2.886 raste të reja me virusin Korona

  Qershor 05, 2020 12:51

  Ministria e Shëndetësisë së Iranit duke vë në dukje se deri më tani në Iran janë regjistruar 167.156 persona të infektuar me virusin Korona, ka deklaruar se gjithashtu deri më tani 129.749 persona të infektuar me virusin Covid-19, janë kuruar plotësisht dhe janë liruar nga spitalet.

 • 130 miliard euro për ekonominë për të përballuar pasojat e pandemisë

  Qershor 04, 2020 21:38

  Sipas kancelares Angela Merkel (CDU) paketa për stimulin ekonomik në luftë kundër pasojave të pandemisë Corona përfshin rreth 130 miliardë euro. Paratë do të jenë në dispozicion për vitin 2020 dhe 2021.

 • Iran, 59 vdekje dhe 3.573 raste të reja me virusin Korona

  Qershor 04, 2020 12:48

  Ministria e Shëndetësisë së Iranit duke vë në dukje se deri më tani në Iran janë regjistruar 164.270 persona të infektuar me virusin Korona, ka deklaruar se gjithashtu deri më tani 127.485 persona të infektuar me virusin Covid-19, janë kuruar plotësisht dhe janë liruar nga spitalet.

 • Amerika akoma në krye të listës së viktimave të virusit Korona në botë

  Qershor 03, 2020 15:16

  Amerika me mbi një milion e 881 mijë persona të infektuar, qëndron në krye të listës së vendeve me numrin më të madh të personave të infektuar me virusin Korona dhe pas Amerikës, pozicionohen Brazili, Rusia, Spanja, Anglia, Italia, India, Gjermania, Peru dhe Turqia.

 • Iran, 70 vdekje dhe 3.134 raste të reja me virusin Korona

  Qershor 03, 2020 14:19

  Ministria e Shëndetësisë së Iranit duke vë në dukje se deri më tani në Iran janë regjistruar 160.696 persona të infektuar me virusin Korona, ka deklaruar se gjithashtu deri më tani 125.206 persona të infektuar me virusin Covid-19, janë kuruar plotësisht dhe janë liruar nga spitalet.

 • Populli amerikan ngrihet edhe kundër masave të Koronës

  Qershor 03, 2020 07:59

  Urrejtja e protestuesve amerikanë ndaj veprimeve raciste të qeverisë Trump është shtuar aq shumë saqë mediat amerikane kanë raportuar se në protesta nuk është respektuar aspak distancimi social.

 • Iran, 64 vdekje dhe 3.117 raste të reja me virusin Koron

  Qershor 02, 2020 16:26

  Ministria e Shëndetësisë së Iranit duke vë në dukje se deri më tani në Iran janë regjistruar 157.562 persona të infektuar me virusin Korona, ka deklaruar se gjithashtu deri më tani 123.077 persona të infektuar me virusin Covid-19, janë kuruar plotësisht dhe janë liruar nga spitalet.

 • Përballja me virusin korona në vendet evropiane

  Qershor 02, 2020 08:58

  Sot mbushen 101 ditë nga dita kur në Itali u verifikua viktima e parë nga Covid 19.