Shtator 11, 2020 21:08 Europe/Tirane
  • Trump: Biden lejon plaçkitjen e SHBA nga Kina

Presidenti i SHBA pretendon se Joe Biden do ta lejojë Kinën të rifillojë plaçkitjen e SHBA!

"Unë ndërmora veprimin më vendimtar të mundshëm për t'iu kundërvënë rrëmbimit të vendeve të punës nga Kina në Michigan; Joe Biden ka premtuar se do të heqë këto tarifa dhe do të lejojë Kinën të rifillojë plaçkitjen; ​​Axhenda e Joe Biden është bërë në Kinë, por axhenda ime është bërë në Amerikë!, tha presidenti i SHBA Donald Trump në një mesazh në faqen e tij në Twitter në lidhje me vendosjen e tarifave ndaj Kinës. Sipas Trump, nëse Biden fiton zgjedhjet presidenciale 2020 të SHBA; Kinezët do të marrin përsipër Shtetet e Bashkuara, ndërsa ata kanë përjetuar përvojën më të keqe në 67 vitet e fundit me tarifat që ai ka vendosur ndaj mallrave të tyre.

Tags

Komente