Shtator 29, 2020 12:57 Europe/Tirane
  • Përleshje mes policisë së Anglisë dhe protestuesve kundër vendosjes së kufizimeve sociale

Përleshje mes policisë së Anglisë dhe protestuesve kundër vendosjes së kufizimeve sociale dhe masave të reja kufizuese për shkak të pandemisë Korona.

Tags

Komente