Tetor 15, 2020 20:14 Europe/Tirane
  • Biden vazhdon të jetë në epërsi në sondazhet e zgjedhjeve në SHBA

Një sondazh i ri amerikan tregon se i emëruari për president i demokratëve Joe Biden është ende përpara Donald Trump presidentit në detyrë.

Joe Biden është 12 përqind përpara Trump, sipas sondazhit të fundit nga USC Dornschev Center për kërkime ekonomike dhe sociale. Guardian të Mërkurën publikoi rezultatet e sondazhit të fundit për zgjedhjet presidenciale të 3 nëntorit, i cili zbuloi se 57 përqind e votuesve amerikanë votuan për Biden dhe vetëm 40 përqind mbështetën Trump. Rezultatet e shumicës së sondazheve në muajt e fundit në Shtetet e Bashkuara tregojnë se Biden është përpara Trump. Politikat kontradiktore, korrupsioni, sjellja e paparashikueshme dhe keqmenaxhimi kanë ulur shumë popullaritetin e Trump.

Tags

Komente