Tetor 20, 2020 10:48 Europe/Tirane

Mijëra njerëz në SHBA janë ngritur në protestë kundër zgjedhjes së gjykatësit të Gjykatës së lartë nga Donald Trump. Mijëra protestues janë mbledhur në kryeqytetin e SHBA dhe qytete të tjera në të gjithë vendin për të protestuar kundër të emëruarit të Gjykatës Supreme nga Presidenti Donald Trump dhe për të kërkuar humbjen e tij në zgjedhjet e 3 nëntorit.

Tags

Komente