Nëntor 24, 2020 14:18 Europe/Tirane
  • Në Vietnam ndërtohet hoteli i parë prej floriri

Në kryeqytetin e Vietnamit, me një investim prej më shumë se 200 milionë dollarë, është ndërtuar hoteli i parë në botë i artë që shumë pjesë të tij si mobiljet, dekoracionet e mureve, vana e banjos, dhomat, dushi, pishina, prisqit dhe pirunët janë prej floriri me cilësi të lartë 24 karat. Qëndrimi një natë në këtë hotel kushton më së paku 250 dollarë.

Tags