Janar 12, 2021 15:45 Europe/Tirane
  • Stuhi e madhe dëbore në Japoni

Stuhia e madhe e dëborës në Japoni ka shkaktuar vdekjen e 10 personave dhe plagosjen e 300 të tjerëve në qytete të ndryshme të këtij vendi.

Tags