May 05, 2021 09:29 Europe/Tirane
  • Trump nisi rrjetin e tij social

Ish presidenti amerikan njoftoi fillimin e rrjetit të tij social të quajtur "Nga tavolina e Donald J. Trump".

Sipas Agjencisë së Lajmeve Fars, "ish Presidenti i SHBA Donald Trump" lëshoi ​​një video të martën në mbrëmje, duke përshkruar rrjetin e ri shoqëror si "një vend për të folur lirshëm dhe në formë të sigurt". Trump lexoi një tekst në mesazhin video dhe tha: "Në kohën e heshtjes dhe gënjeshtrave, një fener i lirisë po shkëlqen." FoxNews citoi një burim të njohur me rrjetin e ri shoqëror të thoshte se : "Ky është një komunikim i njëanshëm. Sistemi do të lejojë që Trump të lidhet me mbështetësit e tij, Pas sulmeve të 6 janarit nga kryengritësit dhe mbështetësit e Trump në Kongres, rrjetet sociale Twitter, Facebook, Instagram, YouTube dhe Snapchat vendosën të bllokojnë të gjitha faqet e ish-presidentit amerikan në këto rrjete sociale. Këto rrjete sociale besojnë se Trump por përdor një nga këto rrjetet për të promovuar dhunën.

Tags