May 16, 2021 20:22 Europe/Tirane
  • Protesta anti-sioniste në Francë

Policia e Francës me anë të makinave të ujit dhe pajisjeve ushtarake e gaz lotsjellës ka sulmuar protestat në Paris që janë organizuar në mbështetje të Palestinës dhe për të dënuar krimet e regjimit sionist. 

Tags