Shtator 04, 2021 16:50 Europe/Tirane

Një raport i ri thotë se "lufta kundër terrorizmit" e SHBA ka marrë pothuajse një milion jetë njerëzish në të gjithë globin dhe gjatë dy dekadave të fundit i ka kushtuar vendit 8 trilion dollarë. Raporti është përgatitur nga Projekti Kostot e Luftës në Universitetin Brown. Ai është lëshuar në fund të tërheqjes katastrofike të SHBA nga Afganistani.

Tags