Tetor 10, 2021 15:56 Europe/Tirane

Shtetet e Bashkuara në mes të përpjekjeve për të rifilluar bisedimet e kontrollit të armëve me Rusinë kanë publikuar numrin e kokave bërthamore në arsenalin e tyre. Sipas Departamentit Amerikan të Shtetit, ushtria posedon mbi 37,000 koka bërthamore aktive dhe joaktive. Kjo është hera e parë që nga viti 2018 që janë publikuar këto të dhëna. Në atë kohë ish -presidenti amerikan Donald Trump vendosi një ndërprerje të publikimit të të dhënave.

Tags