Tetor 11, 2021 19:24 Europe/Tirane

Një rrjedhje masive e dokumenteve ekspozon asete të fshehura, me vlerë miliona dollarë, të lidhura me mbi një duzinë krerë shtetesh. Të ashtuquajturat Dokumente Pandora kanë përfshirë të dhënat mbi Mbretin Jordanez, Presidentin e Republikës së Azerbajxhanit, anëtarët e kabinetit të Pakistanit dhe shumë zyrtarë të tjerë.

Tags