Tetor 14, 2021 19:16 Europe/Tirane

Në një sulm gjithëpërfshirës të ditëve të fundit në të gjithë Kashmirin e kontrolluar nga India Forcat indiane kanë arrestuar me qindra njerëz, pas një sërë masash Kundër sulmeve të dyshuara militante dhe vrasje të synuara në rajonin e diskutueshëm të Himalajeve.

Tags