Tetor 31, 2021 15:36 Europe/Tirane

Zbulimet e lajmeve tregojnë se kompania Facebook është seleksionuese në frenimin e gjuhës së urrejtjes, dezinformimit dhe postimeve nxitëse, veçanërisht përmbajtjes anti-myslimane. Kompania është akuzuar se po zbatonte në mënyrë seleksionuese politikat e saj për gjuhën e urrejtjes për të shmangur goditjen nga partia në pushtet e Indisë. Kryeministri Modi dhe Drejtori i Përgjithshëm i Facebook Zuckerberg raportohet se kanë marrëdhënie të ngushta mes tyre.

Tags