Nëntor 03, 2021 11:50 Europe/Tirane

Palestinezët thonë se Izraeli po përpiqet të rrënojë varrezat e al-Jusufiah në Kodsin e pushtuar. Projekti ka për qëllim fshirjen e identitetit islamik dhe palestinez të qytetit. Projekti është pjesë e përpjekjeve të Izraelit për të vjedhur dhe uzurpuar më shumë tokë të palestinezëve.

Tags