Dhjetor 19, 2021 06:58 Europe/Tirane

Senati i SHBA ka miratuar Aktin e Autorizimit të Mbrojtjes Kombëtare, ose NDAA. Ai autorizon 768 miliardë dollarë shpenzime për mbrojtjen. Kjo shumë është 24 miliardë dollarë më shumë sesa kërkoi Presidenti Joe Biden. Pjesa më e madhe e këtyre parave do të shkojnë për Pentagonin dhe kompleksin e industrisë ushtarake.

Tags