Janar 05, 2022 12:20 Europe/Tirane

Gjatë një ngjarjeje fetare tre-ditore në qytetin Haridvar të Indisë veriore, një numër klerikësh ekstremistë hindu kanë mbajtur një sërë fjalimesh që ngjallin urrejtjeje kundër myslimanëve, të cilat kanë shkaktuar zemërim dhe dënim kolektiv.

Tags