Janar 12, 2022 13:01 Europe/Tirane

Populli sirian ka shprehur indinjatën e fortë dhe ka dënuar aktet e liga të vrasjes së civilëve të pafajshëm nga Shtetet e Bashkuara në emër të luftës kundër-terrorizmit në vend. Ekspozimi i kohëve të fundit i disa rasteve që tregojnë se si ushtarët amerikanë vrasin civilë të pafajshëm sirianë, ka ngjallur shqetësim të gjerë në Siri.

Tags