Qershor 08, 2022 14:52 Europe/Tirane

Qeveria britanike për dekada realizoi një fushatë të fshehtë "propaganda e zezë", për të mbjellë ndasi midis Rusisë Sovjetike dhe aleatëve të saj myslimanë, duke përdorur lajme të rreme dhe duke promovuar ndjenja anti-Moskë. Kjo është zbuluar nga dokumentet e sapo de-klasifikuara.

Tags