Qershor 22, 2022 09:45 Europe/Tirane

Më 8 qershor 1957, anija e paarmatosur detare amerikane USS Liberty, ekuipazhi i së cilës ishte nën komandën e Agjencisë së Sigurisë Kombëtare dhe po përgjonte komunikimet në kulmin e Luftës Gjashtë-ditore, u vu nën sulm të drejtpërdrejtë ajror dhe detar izraelit jashtë bregut të Sinait.

Tags