Gusht 06, 2022 12:27 Europe/Tirane

Google, një kompani amerikane e teknologjisë shumëkombëshe, po ofron inteligjencë artificiale të avancuar dhe aftësi të mësimit të makinerive për regjimin izraelit, për të cilin avokatët e të drejtave të njeriut kanë frikë se do të përforcojnë abuzimet e të drejtave të njeriut të regjimit sionist në territoret e pushtuara palestineze.

Tags