Tetor 28, 2019 12:24 Europe/Tirane
  • Ndërpritet energjia elektrike në një zonë të gjerë të Kalifornisë 

Në vazhdimin e zjarreve në pjesën veriore të Kalifornsië në Amerikë rreth 180 mijë qytetarëve u është kërkuar të largohen nga shtëpinë e tyre dhe parashikohet që energjia elektrike do të ndërprehet për 850 mijë shtëpi dhe kjo do të ushtrojë ndikim negativ mbi rreth 2 milionë njerëz. 

Tags

Komente