Tetor 31, 2019 08:07 Europe/Tirane
  • Takimi i komitetit për hartimin e Kushtetutës së re të Sirisë në Gjenevë

Komiteti për hartimin e Kushtetutës së Sirisë filloi punimet e veta në Gjenevë të Zvicrës në prani të përfaqësuesit special të OKB për çështje të Sirisë, Geir O. Pedersen dhe me pjesëmarrjen e 150 anëtarëve nga përfaqësuesit e qeverisë, opozitarëve dhe shoqërisë civile të Sirisë. 

Tags

Komente