Nëntor 13, 2019 12:50 Europe/Tirane
  • Përmbytje në Venice  

Reshjet e mëdha të shiut dhe ngritja e nivelit të ujit është bërë shkak që disa pjesë të qytetit historik Venice të përfshihen nga uji.

Tags

Komente