Dhjetor 28, 2019 13:20 Europe/Tirane
  • Rrëzimi i avionit në Kazakistan

Në Kazakiston, dje në mëngjes është rrëzuar një avion i transportit civil me 95 pasagjerë në lindje të këtij vendi për shkak se pësoi një aksident gjatë kohës së ngritjes. Në këtë tragjedi humbën jetën mbi 15 persona dhe janë lënduar 60 të tjerë.

Tags

Komente