Janar 16, 2020 16:14 Europe/Tirane

Si mund administrata amerikane madje të fillojë të mendojë se mund të vrasë një gjeneral të forcave të armatosura të një vendi sovran dhe gjithashtu të përpiqet ta justifikojë atë?

Tags

Komente