Janar 20, 2020 16:06 Europe/Tirane
  • Gratë amerikane protestojnë kundër Trump

Me dhjetëra femra amerikane kanë organizuar protestën e katërt të grave në qytete të ndryshme të Amerikës dhe kanë protestuar kundër politikave të qeverisë së Trump duke kërkuar edhe shkarkimin e presidentit amerikan Donald Trump.

Tags

Komente