May 19, 2020 15:37 Europe/Tirane
  • Shkëmbinjtë e bukur koral

Shkëmbinjtë e bukur dhe mahnitës të koraleve vërehen kryesisht në ujërat oqeanike të ngrohta dhe me pak thellësi dhe janë strehë për shumë lloje të ndryshme të gjallesave të rralla dhe bimëve nën ujore. 

Tags

Komente