May 22, 2020 13:40 Europe/Tirane
  • Wuhan, testohen 11 milionë njerëz për virusin Korona

Autoritetet e qytetit Wuhan të Kinës kanë marrë iniciativë për kryerjen e testeve dhe analizave të gjakut për 11 milionë njerëz banorë të qytetit Wuhan, për shkak të frikës nga përhapja e valës së dytë të virusit Korona. 

Tags

Komente