May 25, 2020 16:31 Europe/Tirane
  • Protesta në Gjermani në mbështetje ndaj emigrantëve

Me mijëra qytetarë të Gjermanisë kanë protestuar në mbështetje të Emigrantëve dhe kanë kërkuar ofrimin e kushteve më të përshtatshme për emigrantët në krizën e përhapjes së virusit Korona.

Tags

Komente