Korrik 08, 2020 07:37 Europe/Tirane
  • Kina dhe Rusia vendosin veton për dërgimin e ndihmave humanitare në Siri

Kina dhe Rusia në takimin e djeshëm të KS të OKB, kanë vendosur veton kundër shtyrjes së afatit të mekanizmit për dërgimin e ndihmave humanitare në Siri nëpërmjet kufirit të këtij vendi me Turqinë.

Kina dhe Rusia pa u koordinuar me qeverinë siriane kanë vendosur veton ndaj afatit të mekanizmit për dërgimin e ndihmave humanitare në Siri nëpërmjet kufirit me Turqinë. Kina dhe Rusia pa u koordinuar me qeverinë siriane kanë vendosur veton ndaj rezolutës për dërgimin e ndihmave humanitare në Siri nëpërmjet kufirit me Turqinë. Stefan Dujarric, zëdhënësi i sekretarit të përgjithshëm të OKB më herët kishte kërkuar shtyrjen e mekanizmit për dërgimin e ndihmave humanitare në Siri.

Tags

Komente