Korrik 15, 2020 17:06 Europe/Tirane
  • Biden përsëri kritikon veprimin e Trump në përballje me virusin Korona

Kandidati i demokratëve për zgjedhjet presidenciale 2020 në Amerikë përsëri ka kritikuar presidentin amerikan Donald Trump për mënyrën punën e qeverisë në përballje me virusin Korona.

Joe Biden duke kritikuar përsëri punën e qeverisë së këtij vendi në përballje me virusin Korona dhe për gjendjen kritike të shkaktuar në Amerikë nga Covid-19.

Biden duke thënë se deri më tani mbi 3 milionë amerikanë janë infektuar me virusin Korona, ka thënë: "Nuk ka kurrfarë shenja që do të tregonin për uljen e përhapjes së virusit Korona në Amerikë".

Biden edhe më parë ka kritikuar veprimin e qeverisë së Trump kundër përhapjes së virusit Korona dhe e ka quajtur atë si veprim të një fëmije.

Vlen të theksohet Amerika aktualisht ndodhet në krye të vendeve me numër më të madh të personave të infektuar me virusin Korona dhe të viktimave të shkaktuara nga ky virus.

Tags

Komente