Shtator 08, 2020 10:06 Europe/Tirane

Më 4 shtator, krerët e Serbisë dhe Kosovës ranë dakord për normalizimin e marrëdhënieve ekonomike në një takim me presidentin e SHBA Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë...

Tags

Komente