Seria e Programit “Femrat Iraniane”, duke analizuar dhe vëzhguar zhvillimet në sukseset dhe arritjet e grave iraniane, do të prezantojë këto arritje për të paraqitur më së miri situatën e femrave iraniane sot.  Qëndroni me ne në pjesën e parë të këtij programi.

Janar 25, 2020 14:46 CET