Grupi terrorist ISIS është një grup që rrezikon sigurinë jo vetëm të rajonit por edhe të botës, për shkak se në brendësi të këtij grupi janë antarësuar shumë të rinj kryesisht nga vendet evropiane. Kthimi i këtyre të rinjve në vendet e tyre, përbën rrezik për të gjithë evropën dhe kërcënon sigurinë  e tyre sic ishte ngjarja e Parisit.


Shkurt 03, 2016 09:29 CET