Ndodhemi në ditët e Arbainit të imam Huseinit (as) dhe tubimit madhështor të miliona pelegrinëve të Qerbelasë. Në ditë si këto lind pyetja se si është e mundur që pas shumë shekujsh me miliona njerëz nga e gjithë bota mblidhet për të vizituar varri e një njeriu që është martirizuar shumë shekuj më parë? Cfarë është pelegrinazhi në kulturën shiite dhe përse i kushtohet kaq shumë rëndësi atij? Në këtë emision do tu përgjigjemi këtyre pyetjeve.
 

Tetor 27, 2018 15:19 CET