• Operacioni "Nasr min Allah" manifestoi fuqinë e rezistencës së Jemenit

  Tetor 11, 2019 17:03

  Jahja Sari'a, zëdhënësi i forcave të armatosura të Jemenit, të shtunën e kaluar bëri të ditur kryerjen e operacionit më të madh të forcave të armatosura të Jemenit kundër Arabisë Saudite me emrin Operacioni "Nasr min Allah" dhe ditën e diele gjithashtu shpjegoi detajet dhe dimensionet e ndryshme të këtij operacioni. Në këtë program, do të shqyrtojmë shkaqet e rëndësisë, mesazhet dhe pasojat e këtij operacioni.

 • Pesë vite luftë, dështimi i koalicionit saudit nën hijen e rezistencës së popullit të Jemenit

  Prill 30, 2019 07:16

  Agresioni ushtarak i regjimit saudit kundër vendit më të varfër arab, Jemenit aktualisht ka hyrë në vitin e pestë. Kjo luftë me gjithë zhvillimin e disa raundeve të negociatave duke përfshirë edhe marrëveshjen e Stokholmit të Suedisë, po vazhdon akoma dhe populli i Jemenit për çdo ditë po vritet dhe nga agresorët sauditë me armë të ndaluara.

 • Kryetari i Këshillit të Lartë Politik të Jemenit: Nuk dorëzohemi përball agresorëve

  Mars 25, 2018 11:01

  Kreu i Këshillit të lartë politik të Jemenit theksoi mbi rezistencën e Jemenit ndaj agresionit të Arabisë Saudite dhe aleatëve të saj. Saleh Al Semad, tha të premten, në prag të përvjetorit të tretë të rezistencës së popullit jemenas kundër sulmeve të Arabisë Saudite dhe aleatëve të saj, se rezistenca kundër pushtuesve sauditë dhe aleatëve të saj do të vazhdojë.