• Islamofobia në perëndim (28)

  Islamofobia në perëndim (28)

  Nëntor 24, 2021 08:49

  Në këtë edicion do të flasim rreth përhapjen e Islamofobisë në Austri.

 • Islamofobia në perëndim (26)

  Islamofobia në perëndim (26)

  Nëntor 24, 2021 08:42

  Në këtë edicion do të flasim rreth fillimit të ndryshëm të vitit të ri 2017 për myslimanët në dy vende evropiane, Britani dhe në Austri.