• Islamofobia në perëndim (30)

  Islamofobia në perëndim (30)

  Nëntor 24, 2021 09:00

  Në këtë edicion do të flasim rreth sulmeve ekstremiste ndaj xhamive në Evropë dhe gjithashturreth islamofobisë në Gjermani.

 • Islamofobia në perëndim (29)

  Islamofobia në perëndim (29)

  Nëntor 24, 2021 08:56

  Në këtë edicion do të flasim shtimin e Islamofobisë nëAmerikë gjatë një viti të kaluar dhe gjithashtu do të hedhim një vështrim mbi islamofobinë në Gjermani.

 • Islamofobia në perëndim (28)

  Islamofobia në perëndim (28)

  Nëntor 24, 2021 08:49

  Në këtë edicion do të flasim rreth përhapjen e Islamofobisë në Austri.

 • Islamofobia në perëndim (27)

  Islamofobia në perëndim (27)

  Nëntor 24, 2021 08:44

  Në këtë edicion do të flasim rreth gjendjes së myslimanëve në Uells dhe rreth deklaratave islamofobe të qeveritarëve të Hungarisë dhe Republikës së Çekisë si dhe do të flasim për themelimin e qendrës për vëzhgimin e islamofobisë në Luksemburg.

 • Islamofobia në perëndim (25)

  Islamofobia në perëndim (25)

  Nëntor 24, 2021 08:38

  Në këtë edicion do të flasim rreth përhapjes dhe shtrirjes së lëvizjes së islamofobisë edhe në nivel të fëmijëve myslimanë në Britaninë e Madhe dhe pasojat e saj.

 • Islamofobia në perëndim (24)

  Islamofobia në perëndim (24)

  Nëntor 24, 2021 08:30

  Në këtë edicion do të flasim rreth shqyrtojmë një intervistë të Harun Khan, sekretarit të përgjithshëm të Këshillit të Myslimanëve në Britaninë e Madhe dhe veprimet e Britanisë së Madhe si pioniere në Islamofobinë në perëndim si dhe takimin e liderëve të partive të ekstremit të djathtë të Evropës në Pragë.

 • Islamofobia në perëndim (22)

  Islamofobia në perëndim (22)

  Nëntor 24, 2021 08:20

  Në këtë edicion do të flasim rreth qëndrimeve më të reja islamofobiste të Donald Trump, presidentit të Amerikës duke përfshirë edhe njohjen zyrtare të Bejtul-Mokadsit si kryeqytet të regjimit sionist.    

 • Islamofobia në perëndim (19)

  Islamofobia në perëndim (19)

  Nëntor 24, 2021 07:48

  Në këtë edicion do të flasim rreth programit të partive të ekstremit të djathtë të Evropës për organizimin e një takimi në Republikën e Çekisë në mes të muajit dhjetor dhe ardhjes në pushtet të partive të ekstremit të djathtë në Evropë.

 • Islamofobia në perëndim (18)

  Islamofobia në perëndim (18)

  Nëntor 24, 2021 07:43

  Në këtë edicion do të flasim rreth mënyrës së përballjes së myslimanëve në Amerikë me veprime islamofobiste kundër tyre në këtë vend.

 • Islamofobia në perëndim (17)

  Islamofobia në perëndim (17)

  Nëntor 24, 2021 07:40

  Në këtë edicion do të flasim rreth eksperiencës së jetës së një grua jomyslimane si një myslimane dhe shtimi i statistikave të sulmeve ndaj myslimanëve në Britaninë e Madhe dhe në Gjermani.