• Ramazani, muaji i rasteve të reja (2)

  Ramazani, muaji i rasteve të reja (2)

  Prill 04, 2022 16:17

  Në këto ditë të pashembullta të muajit të bekuar të Ramazanit, bota tokësore dhe bota qiellore është vendosur në dispozicion të njeriut në mënyrë që besimtarët të marrin pjesë në gostinë madhështore të Zotit të madhëruar.

 • Ramazani, muaji i rasteve të reja (1)

  Ramazani, muaji i rasteve të reja (1)

  Prill 04, 2022 16:16

  یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیَامُ کَمَا کُتِبَ عَلَى الَّذِینَ مِنْ قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ  "O ju që besuat! Agjërimi është bërë obligim për ju ashtu siç ishte bërë obligim edhe për ata që ishin para juve, në mënyrë që të bëheni të devotshëm". (Surja Bekare, ajeti 183).

 • Një raport mbi sesionin e 38-të të konkursit ndërkombëtar të Kur'anit të shenjtë në Iran

  Një raport mbi sesionin e 38-të të konkursit ndërkombëtar të Kur'anit të shenjtë në Iran

  Prill 04, 2022 16:02

  Sesioni i 38-të i konkursit ndërkombëtar të Kur'anit të shenjtë u zhvillua njëkohësisht me përvjetorin e festës së shpalljes hyjnore dhe Profetësisë së Hazretit Muhamed s.a.v.s. në Teheran.

 • Islamofobia në perëndim (21)

  Islamofobia në perëndim (21)

  Nëntor 24, 2021 08:02

  Në këtë edicion do të flasim rreth sjelljes së shteteve evropiane dhe të liderit botëror të katolikëve ndaj politikës së pastrimit etnik kundër myslimanëve Ruhingia në Mianmar.    

 • Ramazani në vende të ndryshme (Shqipëria)

  Ramazani në vende të ndryshme (Shqipëria)

  May 10, 2021 13:51

  Në këtë program do të shqyrtojmë traditat dhe zakonet e Ramazanit në Shqipëri. Qëndroni me ne.

 • Ramazani në vende të ndryshme (Palestina)

  Ramazani në vende të ndryshme (Palestina)

  May 10, 2021 13:44

  Në këtë program ne do të flasim mbi zakonet palestineze gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit. Qëndroni me ne.

 • Ramazani në vende të ndryshme (Republika e Azerbajxhanit)

  Ramazani në vende të ndryshme (Republika e Azerbajxhanit)

  May 10, 2021 13:16

  Në këtë program, ne do të flasim në lidhje me zakonet e Republikës së Azerbajxhanit gjatë muajit të Ramazanit. Qëndroni me ne.

 • Ramazani në vende të ndryshme (Jordania)

  Ramazani në vende të ndryshme (Jordania)

  May 10, 2021 13:10

  Në këtë program, ne do të njihemi me zakonet jordaneze gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit.

 • Ramazani në vende të ndryshme (Bahrejni)

  Ramazani në vende të ndryshme (Bahrejni)

  May 10, 2021 13:07

  Në këtë program, ne do të flasim mbi traditat dhe zakonet e Ramazanit në Bahrejn. Qëndroni  me ne.

 • Ramazani në vende të ndryshme (Omani)

  Ramazani në vende të ndryshme (Omani)

  May 10, 2021 13:00

  Në këtë program, Do të flasim mbi zakonet dhe traditat e Omanit gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit. Qëndroni me ne.